Tim VIRTALS

Okupljamo profesionalce iz vizualnih tehnologija s višegodišnjim iskustvom. Pošaljite vaš upit, odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

Voditelji tima

Marko

uprava

Aleksandra

marketing

Sergej

prodaja

Ivana

montaža

Tvrtka Virtals Media prezentira razne tipove prostora i lokacija u Hrvatskoj i inozemstvu. Primarna djelatnost naše tvrtke su digitalni mediji odnosno izrada interaktivnih virtualnih šetnji s integriranim multimedijalnim sadržajem. Virtualna šetnja je multimedijalna marketinška tehnologija kojom se korisnicima vizualno prezentira trodimenzionalno računalno kretanje prostorom u svim smjerovima. U suradnji s Google partnerima vršimo integraciju na njihove servise kako bi povećali vašu prisutnost pri organskom pretraživanju interneta. 

Svaka komercijalna upotreba ili preuzimanje sadržaja sa Virtals stranica nije dopušteno, osim ako je s naše strane unaprijed odobreno. Informacije možete ispisati za svoju osobnu upotrebu ili evidenciju. Vaše korištenje stranica regulirano je navedenim uvjetima koje prihvaćate samim korištenjem. Preuzimanje vaših povjerljivih informacija putem stranice regulirano je u skladu s Pravilima zaštite privatnosti. Odgovorni ste za ispravnost podataka koje unosite, a isti neće biti otkriveni trećoj strani osim ako se ne zahtjeva zakonom.

Isporučujemo kompletan i trajno primjenjiv promotivni materijal bez naknadnih troškova. Naše prilagodljive virtualne šetnje vrhunskog su dizajna i lako se dijele putem interneta. Nakon 12 mjeseci od ostvarivanja suradnje zadržavamo pravo odstraniti iz arhive bilo koji suvišan materijal. Za sva dodatna pojašnjenja, upite i zamolbe slobodno se obratite putem naše digitalne pošte info@virtal.eu.