Tim VIRTALS

Okupljamo profesionalce iz vizualnih tehnologija s višegodišnjim iskustvom. Pošaljite vaš upit, odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

Voditelji tima

Marko

uprava

Aleksandra

marketing

Sergej

prodaja

Ivana

montaža

Tvrtka Virtals Media prezentira razne tipove prostora i lokacija u Hrvatskoj i inozemstvu. Primarna djelatnost naše tvrtke su digitalni mediji odnosno izrada interaktivnih virtualnih šetnji s integriranim multimedijalnim sadržajem. U suradnji s Google partnerima vršimo integraciju na njihove servise kako bi povećali vašu prisutnost pri organskom pretraživanju interneta. Naše prilagodljive virtualne šetnje vrhunskog su dizajna i lako se dijele putem interneta.

Svaka komercijalna upotreba ili preuzimanje sadržaja sa Virtals stranica nije dopušteno, osim ako je s naše strane unaprijed odobreno. Informacije možete ispisati za svoju osobnu upotrebu ili evidenciju. Vaše korištenje stranica regulirano je ovdje navedenim uvjetima koje prihvaćate samim korištenjem.

Preuzimanje vaših povjerljivih informacija putem stranice regulirano je u skladu s Pravilima zaštite privatnosti. Odgovorni ste za ispravnost podataka koje unosite, a isti neće biti otkriveni trećoj strani osim ako se ne zahtjeva zakonom. Nakon 12 mjeseci od ostvarivanja suradnje zadržavamo pravo odstraniti iz arhive bilo koji suvišan materijal. Za sva dodatna pojašnjenja, upite i zamolbe slobodno se obratite putem naše digitalne pošte info@virtal.eu.