Kome je potrebna virtualna šetnja?

Voditelji gradilišta, vaša gradilišta možete prezentirati širokom krugu potencijalnih klijenata i partnera širom svijeta. Vizualni prikaz s informativnim oznakama provest će zainteresirane subjekte kroz vaš projekt koji se gradi ili je već izgrađen.

Poduzetnici i trgovci, imate li lijep salon s jedinstvenim asortimanom, virtualna šetnja povećat će broj novih kupaca. Možemo dogovoriti i kvartalno snimanje kako bi predstavili vaš najnoviji asortiman u najatraktivnije vrijeme. Postupak je brz i jednostavan.

Prodavatelji nekretnina, iznajmljujete ili prodajte nekretninu, vilu, apartman ili skladište, virtualna šetnja ubrzat će taj postupak i smanjiti nepotreban broj dolazaka za vas, ali i klijenta iz inozemstva kojemu možda nije zgodno izravno posjetiti objekt koji nudite.

Primarijusi i specijalisti u zdravstvu i njezi, vaša poliklinika je pohvalno uredna i opremljena za širok raspon klijenata koji to možda ne znaju. Prikažite vašu profesionalnost uz pomoć virtualne šetnje. Vizualizirajte urednost prostora i opremljenost najsuvremenijom tehnologijom.

Kustosi muzeja, vaša briga o muzejskim zbirkama bit će lakša, suradnja s partnerima brža, a prezentacija kulturnog dobra potpuna. Vaše izložbene primjerke (ili dio njih) možemo prezentirati uz pomoć multimedije, videa, zvuka, fotografije, linkova i tekstualnog sadržaja.

Vlasnici tvornica, prikažite vaše radno i profesionalno okruženje širem poslovnom krugu s kojim bi mogli ostvariti novu poslovnu suradnju. Posjedujete naprednu tehnologiju i znanja, možemo to prezentirati velikom broju poduzetnika uz pomoć virtualne šetnje.

Sportski djelatnici, voditelji sportskih dvorana, igrališta i ustanova mogu odahnuti i ukazati suradnicima i natjecateljima na sve prednosti njihova prostora. Uz detaljnu prezentaciju korisnici sportskih terena mogu se uspješno pripremiti za svaku utakmicu.

Ravnatelji akademija, virtualna šetnja besprijekorno će predstaviti vaše akademsko okruženje potencijalnim strankama koje traže kvalitetno obrazovanje u primjerenom ambijentu. Dopadljivo prezentirajte višegodišnji program, osoblje i ambijent.

Korisne informacije

Što je to virtualna šetnja i 360° panorama?

Kako izgleda tehnologija izrade virtualnih šetnji?

Što podrazumijeva osnovna virtualna šetnja?

Trebate li za korištenje virtualne šetnje imati licencu ili poseban program?

Koje su osnovne upute za korištenje virtualne šetnje?

Koje su prednosti virtualne šetnje?