Nazovite ili pošaljite upit

Tel. 00385 (0)95 5097 535

Česta pitanja - FAQ

Ovdje možete pronaći pitanja i odgovore koji vas interesiraju.

Izrada virtualne šetnje sastoji se od 3 koraka: sastavljanje ponude, snimanja na terenu i finalizirane digitalne obrade. Po potrebi se održava i sastanak. Za sastavljanje ponude dovoljno je ukratko opisati vaše želje i emailom poslati osnovne podatke o zadanom prostoru, kao što su lokacija i okvirna kvadratura odnosno broj prostorija ako se radi o objektu. Za svaki projekt u dogovoru s vama kreiramo zasebnu ponudu.

Osnova svake virtualne šetnje su pozicijski 360° snimci, multimedijalne oznake kao što su audio, video i fotografije. Dobivate Automatic Play aktivaciju, Virtual Reality opciju, brzi izbornik, podatkovni USB (DVD), iframe kod i link. Po želji za svaku virtualnu šetnju besplatno dobivate set fotografija, promotivni video prostora do 2 minute ili Google Street View integraciju. 

Uglavnom poslujemo u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji. Po dogovoru putujemo i na druge lokacije. Služimo se hrvatskim i engleskim jezikom.

Cijena virtualne šetnje ovisi o broju pozicijskih snimaka, multimedijalnim informacijskim oznakama, integracijskim zahtjevima i drugim njezinim elementima. Osnovna virtualna šetnja podrazumijeva minimalno 5 pozicijskih 360° snimaka, a cijena jednog snimka kreće se od 120 do 170 kuna. Ovisno o udaljenosti između pozicijskih snimaka cijena osnovne virtualne šetnje može dodatno varirati. Pošaljite vaš prijedlog i sastavit ćemo vam neobvezujuću ponudu s detaljnim ispisom. 

Za pojedine projekte potrebno je napraviti avansnu uplatu od 50%. Uplata avansa ovisi o kompleksnosti projekta i udaljenosti zadane lokacije.

Terensko snimanje prostora traje svega oko sat vremena, ovisno o zahtjevima klijenta i kvadraturi prostora. Kompletna virtualna šetnja spremna za isporuku u pravilu je gotova za 48 sati.

Putne troškove naplaćujemo za sve objekte (prostore) izvan Zagreba. Cijena putnog troška iznosi 2 kn/km.

Interaktivna virtualna šetnja je multimedijalna marketinška tehnologija kojom se korisniku prezentira i omogućuje digitalno vizualno kretanje vanjskim ili unutrašnjim prostorom u svim smjerovima. Korisnik se uz integrirane multimedijalne oznake dodatno informira o prostoru, ponudi unutar prostora odnosno poslovanju vlasnika virtualne šetnje. Virtual Reality tehnologija dodatno upotpunjuje doživljaj izravnog posjeta. 

Obratite se za dodatne informacije!